Spelsajter inom EU

Något som de flesta inte känner till när det gäller spelbolag är att om de inte ligger inom EU så måste spelaren skatta på varje krona de gör i vinst när de vill spela på nätet och kan inte heller göra avdrag för sina förluster så även om man vunnit 3000 kr med förlorat lika mycket så kan man inte göra avdrag utan man måste betala vinstskatten på de 3000 kr man vunnit. Detta är iof väldigt konstigt och är säkert ett drag från EU för att kunna kontrollera spelandet och att pengarna som spenderas på spel inte försvinner ut från EU men fortfarande så kan det betyda väldigt stora pengar i skatter som spelaren egentligen måste betala.

För ett par år sedan åkte ett par pokerspelare fast för skattebrott och blev upptaxerade med väldigt stora summor för de vinster de gjort och även fast de förlorat pengar så räknades inte detta och det gjorde att ett par av dessa pokerspelare faktiskt gick bankrutt.

För att hitta och jämföra olika spelsajter inom EU så kan man besöka http://spelsajter.eu för mer information om vilka bonusar som spelsajterna erbjuder och vart dessa är lokaliserade. För spelbolag på områden som tillhör länder som tillhör EU råder speciella regler och det är viktigt att man kontrollerar dessa innan man börjar spela på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *