En sista minuten weekend


Har under otroligt lång tid känt mig stressad och nervös, framförallt har jag inte fått någon ro hemma då jobbet hela tiden gör sig påmint och eftersom jag driver eget företag finns det inte riktigt någon annan som kan ta över mitt ansvar vilket gjort att mitt liv inte riktigt har flutit på som det ska och det har påverkar mitt liv tillsammans med min partner rätt rejält.

Med det sagt så vill jag berätta om en lösning som funkade för mig och det började med att jag råkade komma in på sistaminutenweekend.biz och det är också vad jag prompt bestämde mig för att jag behövde.

Så jag hittade en weekend resa med flyg och hotell till Barcelona där jag helt enkelt stängde av all kommunikation med omvärlden under drygt 3 dagar och passade även på att skämma bort mig själv rätt rejält med ett par massage behandlingar och ett par riktigt långa bad med ett glas vin.

Så jag tänkte helt enkelt på alla andra stackare som inte riktigt känner att de får någon ro och som kanske håller på att gå in i väggen för att de aldrig riktigt kan slappna av, då kanske det vara något som kan hjälpa till och ta bort en del av stressen.

Om du kanske inte riktigt känner att du har råd kan du besöka billigaweekendresor.net för att hitta billiga och bra resor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *